Team Operations

De Operationeel medewerker op- en afbouw is een manusje van alles; hij of zij houdt zich bezig met het aanleveren van voorraad en materialen, ondersteunt bij de op- en afbouw en springt tijdens het evenement bij waar dat nodig is. In deze functie ondersteun je de organisatie bij alledaagse werkzaamheden en logistieke zaken. LET OP: AANMELDEN VOOR DEZE FUNCTIE IS NIET MEER MOGELIJK.

Het Team Operations is voor, tijdens en na het evenement verantwoordelijk voor alles buiten het stadion. Onder andere de opbouw, afbouw en aankleding van (tijdelijke) voorzieningen op de venue; het aanbrengen en beheren van de bewegwijzering en het ontvangen en opslaan van goederen.

Heb jij een logistieke en/of technische achtergrond en heb je een goede fysieke conditie? Ben je een teamplayer die flexibel en organisatorisch sterk is en heb je een hands-on mentaliteit? Word dan vrijwilliger in Team Operationeel!

Houd er wel rekening mee dat ook voor deze functie enkele aanvullende criteria gelden:

  • Minimaal 18 jaar
  • Minimaal 5 dagen beschikbaar en tijdens de op- en afbouw
  • Fysiek fit (het kan zijn dat je veel moet staan en lange dagen maakt)

Aanmelden voor deze functie is niet meer mogelijk

Meer functies voor vrijwilligers

Crewmember

De Crewmembers zijn serviceverlenend naar toeschouwers, wijzen de weg en kennen de wegen in het stadion. Zij zijn het gezicht van de organisatie en staan midden tussen de bezoekers en de actie. Onderdeel van het crewmember-team zijn vraagt om enthousiasme, stressbestendigheid en een professionele houding.
LET OP: AANMELDEN VOOR DEZE FUNCTIE IS NIET MEER MOGELIJK.

Lees meer

Duizendpoot

Om de EuroHockey Championships vlekkeloos te laten verlopen, is de organisatie op zoek naar 'duizendpoten'. Duizendpoten zijn tijdens het evenement multi-inzetbaar. Ze helpen overal waar het druk is of onderbezet.
LET OP: AANMELDEN VOOR DEZE FUNCTIE IS NIET MEER MOGELIJK.

Lees meer

Crewhouse medewerker

De Crewhouse medewerker registreert alles rondom de vrijwilligers, ontvangt ze en helpt ze bij het opstarten van de dag. Daarnaast zorg jij ervoor dat de catering van de vrijwilligers goed en gecoördineerd verloopt en iedereen tevreden de dag doorkomt.
LET OP: AANMELDEN VOOR DEZE FUNCTIE IS NIET MEER MOGELIJK.

Lees meer