Duizendpoot

Om de EuroHockey Championships vlekkeloos te laten verlopen, is de organisatie op zoek naar 'duizendpoten'. Duizendpoten zijn tijdens het evenement multi-inzetbaar. Ze helpen overal waar het druk is of onderbezet. LET OP: AANMELDEN VOOR DEZE FUNCTIE IS NIET MEER MOGELIJK.

Overal kun je uit de voeten: als extra medewerker in het Stadion tot ondersteuning van het accreditatieteam, en van bijspringen bij het ticketscannen tot operationeel medewerker.

Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal? Ben je servicegericht, vriendelijk, enthousiast en spontaan? Ben je bovendien flexibel, representatief, punctueel en beschik je over een goede fysieke conditie en een hands-on mentaliteit? En ben je ook niet bang om op de voorgrond te treden? Dan is deze functie misschien iets voor jou!

Ben je een echte aanpakker, servicegericht, flexibel en stressbestendig? Dan ben jij de duizendpoot die wij zoeken

Houd ook rekening met de volgende criteria:

  • Minimaal 18 jaar
  • Minimaal 5 dagen beschikbaar
  • Fysiek fit (je moet jezelf snel kunnen verplaatsen, snel kunnen schakelen en veel staan)

Aanmelden voor deze functie is niet meer mogelijk

Meer functies voor vrijwilligers

Crewmember

De Crewmembers zijn serviceverlenend naar toeschouwers, wijzen de weg en kennen de wegen in het stadion. Zij zijn het gezicht van de organisatie en staan midden tussen de bezoekers en de actie. Onderdeel van het crewmember-team zijn vraagt om enthousiasme, stressbestendigheid en een professionele houding.
LET OP: AANMELDEN VOOR DEZE FUNCTIE IS NIET MEER MOGELIJK.

Lees meer

Team Operations

De Operationeel medewerker op- en afbouw is een manusje van alles; hij of zij houdt zich bezig met het aanleveren van voorraad en materialen, ondersteunt bij de op- en afbouw en springt tijdens het evenement bij waar dat nodig is. In deze functie ondersteun je de organisatie bij alledaagse werkzaamheden en logistieke zaken.
LET OP: AANMELDEN VOOR DEZE FUNCTIE IS NIET MEER MOGELIJK.

Lees meer

Crewhouse medewerker

De Crewhouse medewerker registreert alles rondom de vrijwilligers, ontvangt ze en helpt ze bij het opstarten van de dag. Daarnaast zorg jij ervoor dat de catering van de vrijwilligers goed en gecoördineerd verloopt en iedereen tevreden de dag doorkomt.
LET OP: AANMELDEN VOOR DEZE FUNCTIE IS NIET MEER MOGELIJK.

Lees meer