Side events


Nationaal Hockeycongres 2021

Tijdens de EuroHockey Championships 2021 wordt een livestream editie georganiseerd van het Nationaal Hockeycongres. Het thema van dit officiële side event is Samen Sterker. Met een opening op vrijdag 4 juni en een sluiting op vrijdag 11 juni kunnen de deelnemers een week lang online inspiratie opdoen over diverse onderwerpen. Met interessante sessies voor zowel bestuurders, commissieleden, trainers, coaches, technisch managers als scheidsrechters, die hier allemaal zijn terug te kijken, ook op je mobiele browser.

 

 

 

 

Urban Hockey Experience 2021
In samenwerking met de gemeente Amsterdam vindt de Urban Hockey Experience plaats: een project om jeugd enthousiast te maken voor sporten en hockey in het bijzonder. In aanloop naar de EK wordt inmiddels op 12 pleinen en veldjes in Amsterdam, verspreid over de 7 stadsdelen, wekelijks gehockeyd.

Op de finaledag van de EuroHockey Championships 2021 (zondag 13 juni) wordt een feestelijk Day camp georganiseerd voor de kinderen die regelmatig aan de hockey-activiteiten op de pleinen deelnemen. Het ochtendprogramma vindt plaats bij THC Hurley in het Amsterdamse Bos, waar ’s middags ook met zijn allen de finalewedstrijd van de Oranje Dames tegen Duitsland wordt bekeken!

Er is ook de mogelijkheid om onderling wedstrijdjes te spelen tijdens de wekelijkse Team Experience op de vrijdagmiddag, waarbij de pleinenteams en nieuwe clubteams tegen elkaar gaan spelen bij hockeyvereniging Amsterdam Dynamics. Op vrijdag 2 juli wordt de zomervakantie ingeluid met de Team Experience finals bij Amsterdam Dynamics.