Route naar het Wagener Stadion

Auto

Vanaf Haarlem/Schiphol (A9)

Voor parkeren bij het Amsterdamse Bos: houd bij het knooppunt Badhoevedorp de A4 richting Amsterdam aan welke overgaat naar de ringweg A10 Zuid. Neem afslag Buitenveldert. Sla onderaan de afslag linksaf richting Amstelveen (Keizer Karelweg) en volg de borden P1 (voer in navigatiesysteem het adres Bosbaanweg 5 in). 

Vanaf Utrecht (A2)

Voor parkeren bij het Amsterdamse Bos: houd bij het knooppunt Holendrecht de A9 richting Haarlem/Schiphol/Amstelveen aan. Neem afslag 5 Amstelveen. Sla onderaan de afrit rechtsaf richting Stadshart/Noord (Keizer Karelweg) en volg de borden P1 (voer in navigatiesysteem het adres Bosbaanweg 5 in).

Vanaf Amsterdam

Rijd langs het Olympisch Stadion (Amstelveenseweg) en volg de borden P1 (voer in navigatiesysteem het adres Bosbaanweg 5 in).

Parkeren

Iedereen die van plan is met de auto naar de EuroHockey Championships te komen wordt aangeraden om van tevoren een parkeerkaart aan te schaffen. Het gebied rondom het EK terrein is bestemd voor vergunninghouders, parkeren is hier dus niet mogelijk. Vanaf de parkeerlocatie loop je in ongeveer 5 minuten naar de entree van het EK terrein.

Openbaar vervoer

De bushalte op de hoek van de Kalfjeslaan en de Amstelveenseweg ligt ongeveer 5 min. lopen van onze hockeyclub. Buslijnen 347, 348, 357 en 358. Vertrekken vanaf Centraal Station via o.a. Stadionplein. Ook op zondag is er een zeer regelmatige verbinding van en naar Amsterdam, Amstelveen en Uithoorn. Tram 5 en metro 51 stoppen bij halte Uilenstede. Vanaf daar is het ongeveer 15 minuten lopen naar het Wagener Stadion. Op 9292ov.nl kun je eenvoudig jouw eigen actuele route plannen.